Telefon: +387 51 424 065
Email: info@gloria-line.com

Gloria-line d.o.o. Banja Luka učestvuje na međunarodnom sajmu tekstila MUNICH FABRIC START

Gloria-line d.o.o. Banja Luka učestvuje na međunarodnom sajmu tekstila MUNICH FABRIC START koji se održava u periodu 30.08.-01.09.2022.
godine u Minhenu.

MUNICH FABRIC START je prvi od mnogih međunarodnih sajmova koji otvara novu modnu sezonu, predstavljajući modne trendove, dostignuća i inovacije u tekstilnoj i modnoj industriji. Ovaj sajam je zamišljen kao platforma na kojoj će se susresti proizvođači i kupci raznih proizvoda tekstilne industrije, kao i dobavljači sirovina, mašina za proizvodnju, predstavnici preduzeća za distribuciju, promociju i marketing. Spoljnotrgovinska/vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, uz podršku Švajcarskog programa za podršku izvozu (SIPPO) organizuje zajednički nastup na MUNICH FABRIC START sajmu za nekoliko domaćih preduzeća među kojima je i Gloria-line.

Nadamo se da će nam učešće na sajmu donijeti priliku da ostvarimo nove kontakte s potencijalnim kupcima ili distributerima naših proizvoda, izađemo na nova tržišta, naučimo nove ili bolje tehnike promocije i distribucije, plasiramo naše proizvode na nova tržišta, da pokažemo međunarodnoj publici kvalitet i dizajn naših proizvoda. Posjetite nas u periodu 30.08.-01.09.2022. godine u hali broj 8 štand 09!

Promotivnu brošuru Spoljnotrgovinske/vanjskotrgovinske komore možete preuzeti OVDJE